Freekey en Webwinkelkeur werken samen en gaan een partnership aan

Met gepaste trots kunnen wij laten weten dat Freekey partner is geworden van Webwinkelkeur. Vanaf heden biedt Freekey haar platform aan aan alle leden van Webwinkelkeur en dat betekent dat onze bezoekers zaken doen met webshops die voldoen aan de eisen die Webwinkelkeur stelt en dat biedt voordelen.

webwinkel-keur-partner-groot

Alle webshops die deelnemen aan Freekey kun je vanaf heden controleren op Webwinkelkeur. Webwinkelkeur controleert onder andere dat al haar leden beschikken over juiste adresgegevens en contactgegevens. Daarnaast kun je bij de leden van Webwinkelkeur zeker weten dat je gebruik kunt maken van de 14-dagen-bedenktijd. Leden geven duidelijk hun prijzen aan. Daarnaast kun je goed zien hoe andere consumenten de webwinkel beoordelen.

Mocht je onverhoopt toch een geschil hebben met de webwinkel, dan kun je altijd bij Webwinkelkeur terecht. Zij bemiddelen bij geschillen. En deze voordelen bieden wij onze gebruikers graag ook.

Wil je zeker weten of de webshop van wie je een deal wilt aanschaffen, is aangesloten bij Webwinkelkeur? Klik dan hier en zoek de webwinkel op.

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Laat een reactie achter