Leuke acties om nieuwe klanten te werven

Ben je op zoek naar leuke acties om nieuwe klanten te werven voor jouw bedrijf? Zoek je inspiratie, ideeën en mogelijkheden die niet al teveel geld kosten? Freekey heeft tips voor je!

Iedere ondernemer kent de uitdaging: nieuwe klanten vinden is lastig en er zijn zoveel mogelijkheden die je kunt inzetten dat de keuzestress al snel om de hoek komt kijken. Er zijn zoveel leuke acties om nieuwe klanten te werven die je kunt inzetten. Welke kanalen kun je inzetten en zijn er ook mogelijkheden die niet al te veel geld kosten maar wel meer traffic, bezoekers en klanten oplevert? Freekey zet een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

Tip 1: Google is je beste vriend

Zorg er allereerst voor dat je website goed vindbaar is. Beheer je je site zelf en gebruik je WordPress? WErk dan met plugins zoals Yoast SEO. Deze plugin helpt je om jouw website en de content die je plaatst, zo ‘Google-vriendelijk’ mogelijk te plaatsen. Zorg er ook voor dat Google je site kan indexeren. Hulp nodig? Wij kunnen Heka Consult aanraden.

Tip 2: Bied jouw product of dienst aan via je site

Het klinkt heel erg logisch, maar toch heeft niet iedere ondernemer zijn producten of diensten online staan. Je site is een verkoopkanaal, dus zorg ervoor dat klanten je product of dienst kunnen afnemen.

Tip 3: Wees bereikbaar, wees zichtbaar bereikbaar

Potentiële klanten voelen zich gerustgesteld als ze op makkelijke manier in contact met jou kunnen komen. Contactformulieren kunnen daarin helpen, maar transparantie over jouw adresgegevens biedt vertrouwen. Zorg er daarom voor dat klanten kunnen zien waar je gevestigd bent, vermeld een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent en een e-mailadres waar klanten je kunnen mailen voor meer informatie. Ook kun je nadenken over een live chat functie op jouw website.

Tip 4: Potentiële klanten zijn gek op aanbiedingen en kortingen 

Er is geen betere manier om nieuwe klanten te werven dan via aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Wordt jouw eigen site of webshop goed bezocht, dan kun je daar je aanbiedingen op communiceren. Wil je extra verkoopkanalen inzetten dan kun je Freekey inzetten. Via dit online verkoopplatform kun je jouw aanbiedingen op jouw producten en/of diensten plaatsen. Je betaalt een kleine bijdrage wanneer je product via Freekey wordt verkocht.

Tip 5: Wissel kortingen, aanbiedingen en acties regelmatig met elkaar af

Trigger jouw klanten door regelmatig nieuwe aanbiedingen en acties te starten en te communiceren. Dit kunnen tijdelijke kortingen zijn op jouw producten of diensten, of tijdelijke combinaties van producten en diensten. Heb je een boekwinkel, maak dan boekpakketten voor je klanten. Heb je een speelgoedwinkel, koppel dan eens 2 producten aan elkaar en biedt dan aan tegen een interessante prijs.

Tot slot:

Succes met het bedenken van acties die passen bij jouw klanten. En als je hulp nodig hebt, schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. Wij bieden je graag de mogelijkheden van het Freekey-platform aan om nieuwe klanten te werven.

Het Freekey-Team

info@freekey.nl 

 

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Freekey en Webwinkelkeur werken samen en gaan een partnership aan

Met gepaste trots kunnen wij laten weten dat Freekey partner is geworden van Webwinkelkeur. Vanaf heden biedt Freekey haar platform aan aan alle leden van Webwinkelkeur en dat betekent dat onze bezoekers zaken doen met webshops die voldoen aan de eisen die Webwinkelkeur stelt en dat biedt voordelen.

webwinkel-keur-partner-groot

Alle webshops die deelnemen aan Freekey kun je vanaf heden controleren op Webwinkelkeur. Webwinkelkeur controleert onder andere dat al haar leden beschikken over juiste adresgegevens en contactgegevens. Daarnaast kun je bij de leden van Webwinkelkeur zeker weten dat je gebruik kunt maken van de 14-dagen-bedenktijd. Leden geven duidelijk hun prijzen aan. Daarnaast kun je goed zien hoe andere consumenten de webwinkel beoordelen.

Mocht je onverhoopt toch een geschil hebben met de webwinkel, dan kun je altijd bij Webwinkelkeur terecht. Zij bemiddelen bij geschillen. En deze voordelen bieden wij onze gebruikers graag ook.

Wil je zeker weten of de webshop van wie je een deal wilt aanschaffen, is aangesloten bij Webwinkelkeur? Klik dan hier en zoek de webwinkel op.

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Boek Kadoshop NL is trotse partner van Freekey

Vanaf heden werkt Freekey samen met Boek Kadoshop NL. Boek Kadoshop NL biedt een ruim assortiment van boeken over zeer diverse onderwerpen, en kan de thema’s van Freekey hierdoor perfect ondersteunen. Voor ieder thema heeft Boek Kadoshop NL leuke, leerzame en praktische boeken in haar assortiment.

logo-BoekKadoshopNL-337

En het leuke voor Freekey-bezoekers is dat Boek Kadoshop NL regelmatig de leukste boeken exclusief via Freekey tegen hele interessante kortingen zal gaan aanbieden. Houd ons daarom in de gaten en mis geen enkele deal meer!

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE

Webshops werken samen op Freekey.nl

Vanaf heden is het voor webshops mogelijk om samen te werken op het online deal-platform Freekey.nl. Iedere webshop-eigenaar kan zich aanmelden en deals plaatsen. Deze deals worden vervolgens aan het netwerk van Freekey kenbaar gemaakt en de deals zijn te vinden op het platform zelf. Daarnaast wordt de deal opgenomen in de nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd aan trouwe Freekey-bezoekers.

Het inzetten van Freekey is met name interessant voor webshop-eigenaren die op zoek zijn naar meer klanten en meer kanalen om hun artikelen onder de aandacht te brengen van geïnteresseerde consumenten.

Freekey werkt als een voucher-site. Dit betekent dat consumenten bij Freekey een voucher kopen om het artikel dat in de deal is gecommuniceerd in de webshop zelf aan te kunnen schaffen. Zo weet je als webshop-eigenaar altijd precies wie er geïnteresseerd zijn in jouw producten en sta je zelf in contact met de klant.

Omdat de klant een voucher koopt, betekent dit ook dat de klant afrekent bij Freekey. Freekey betaalt de aangesloten webshops twee keer per week het totaalbedrag van de verkochte vouchers uit, minus een vast percentage aan verkoopfee op de bruto verkoopwaarde van de voucher.

De kracht van Freekey komt voort uit de bundeling van de leukste, gekste en meest bijzondere deals die worden aangeboden door de aangesloten webshops. Hoe leuker de Freekey-bezoeker het aanbod vindt, hoe meer de bezoeker terug zal komen om nog meer deals te bekijken. Zo helpen de aangesloten webshops elkaar aan meer klandizie en de bezoeker aan de leukste deals. Een win-win situatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw artikelen aan te bieden op het Freekey-platform? Klik dan hier of neem contact op via verkoop@freekey.nl

SHARE OR SAVE THIS POST FOR LATER USAGE