Wat leuk dat je geinteresseerd bent om verkoper te worden bij Freekey! Op deze pagina leggen wij je uit hoe je verkoper kunt worden en waar je rekening mee moet houden als je deals via ons platform gaat aanbieden.

Om deals te kunnen plaatsen op Freekey, moet je jezelf eerst registreren als verkoper. Als je dat hebt gedaan, kun je direct aan de slag met het inrichten van jouw winkel. Vul je winkelgegevens in en geef je eerste deal op!

Freekey plaatst jouw deal vervolgens op het platform, deelt jouw deal via social media met haar volgers en neemt jouw deal op in de nieuwsbrief. Klanten kunnen vervolgens jouw deal via het Freekey-platform aanschaffen. Zij ontvangen een vouchercode waarmee ze bij jouw webshop hun bestelling kunnen plaatsen. Jouw klanten schaffen dus in jouw webshop hun product daadwerkelijk aan. Zo ben jij altijd in controle over de klanten die geinteresseerd zijn in jouw producten.

Als een klant een vouchercode heeft gekregen, krijg jij ook een seintje. Deze unieke vouchercode is bij jou en de klant bekend. Het enige dat jij moet faciliteren, is dat de klant de vouchercode bij jou kan inwisselen. Hoe dat moet, lees je hier.

Het plaatsen van deals op Freekey is kosteloos. Om gebruik te kunnen maken van het platform betaal je €99 abonnementsgeld per jaar. Wanneer er deals worden verkocht, berekent Freekey een commissie van 15% over jouw bruto verkoopprijs. Wij betalen jou twee keer per week uit, op dinsdag en vrijdag.

Probeer Freekey eens uit en maak een account aan door boven in het menu te klikken op ‘Login/Registreer‘. Vergeet niet een vinkje te zetten bij de tekst: ‘Maak ook een verkoper account voor me aan’.